Absolwentka kierunku Dietetyka, na wydziale Nauki o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytety Medycznego. Od 2014 roku prowadzi Poradnię Żywieniowo-Dietetyczną NutriPlan, w której zajmuje się dietoterapią chorób i zaburzeń metabolicznych, autoimmunologicznych, oraz nietolerancji pokarmowych. Jednocześnie odnosi sukcesy w redukcji nadmiernej tkanki tłuszczowej pacjentów.
Przeciwniczka restrykcyjnych kalorycznie i eliminacyjnych diet u zdrowych osób. Swoją pracę opiera na holistycznym podejściu do pacjentów, stawiając nacisk na edukację i stopniową zmianę nawyków żywieniowych.
Stale poszerza swoją wiedzę, biorąc udział w szkoleniach i konferencjach, m.in.:
- Podstawy żywienia klinicznego w onkologii.
- Cukrzyca i insulinooporność.
- Edukator w cukrzycy.
- Hashimoto- choroba ogólnoustrojowa- leczenie przyczynowe.
- Dietoterapia pacjenta otyłego. Nowe możliwości leczenia.
- Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią.
- Cukrzyca odmieniana przez przypadki. Centralny Szpital Kliniczny MSWiA.
- Narodowy Kongres Dietetyczny 2015.